Korvmodul

En kvalitativ och genomtänkt korvmodul underlättar för verksamheter som säljer mycket varmkorv. Modulen rymmer allt som behövs för att förvara, tillaga och servera kokt eller grillad korv och populära tillbehör. Vi introducerade korvmodulen på den svenska marknaden för över 25 år sedan och har sedan dess kontinuerligt förbättrat modulerna genom små justeringar. Varje modul är framtagen med fokus på användarvänlighet och yteffektivitet.

Storlek

Alla våra korvmoduler har samma djup och höjd. Däremot varierar bredden mellan de olika modellerna. Vi har modeller från 900 till 1600 millimeters bredd. Alla moduler är försedda med kylda draglådor. Antalet lådor beror på modell.

Korvmodulens tillbehör

Korvmodulen är komplett först när den förses med rätt utrustning för att tillaga varmkorv. Bland de vanligaste tillbehören finns rullgrill, klämgrill, kokeri och stekbord.

Kylenhet

Samtliga moduler vi tillhandahåller är försedda med en kylenhet som enkelt plockas ut. Det underlättar vid service och underhåll eftersom att enheten snabbt kan tas ut och ses över. Om enheten behöver repareras ersätts den snabbt med en ny enhet medan den andra tas med till verkstad för översyn.

Rullgrill

Art. nr: RUAB14-45

  • B540xD636xH173 mm
  • Tillaga 26 korvar samtidigt
  • Dubbla värmezoner

Rullgrill

Art. nr: RUABR14-65

  • B740xD610xH163 mm
  • Tillaga 39 korvar samtidigt
  • Dubbla värmezoner

Klämgrill

Art. nr: RUABK1

  • B273xD328xH192 mm
  • Temperatur: 50-300 °C
  • 230V

Korvvärmeri

Art. nr: RUABK2

  • B320xD320xH295 mm
  • Temperatur: till 120 °C
  • 230V

Stekbord

Art. nr: RUABS460

  • B460xD525xH150 mm
  • Temperatur: till 300 °C
  • 230V