Varmhållning

Varmhållning av livsmedel är avgörande för matkvaliteten. Till varmhållningsutrustning räknas bland annat pommesvärmerier, vattenbad och värmeskåp. Ett pommesvärmeri håller pommes frites varma och krispiga medan ett soppvärmeri håller soppan varm. Serverar ni varm chokladsås till våfflan? Då är värmeriet från Server det perfekta som med hjälp av en pump förenklar dosering.

Wery

BSEI 64

Pommesvärmeri Wery BSEI 64 1/1 GN m. Övervärme

Prince Castle

DHB2PT20BCE-B

Prince Castle Dedicated Holding Bins (DHB) tillhandahåller den kapacitet som krävs för stora foodservice-verksamheter. Samtidigt är den energieffektiv. Ytterväggar i rostfritt stål och försedd med digitalt styrsystem för exakt temperaturkontroll av värmaren. Rymmer totalt fyra lådor. Justerbar övre och nedre värmare ger maximal flexibilitet. Reli-A-Temp© infraröd värmeteknik sprider värmen jämnt över hela mathållningsområdet och gör till att maten hålls vid önskad temperatur. Justerbar temperatur för varje värmezon: över- och undervärmarintervall: 65° till 127°C. Unikt pannlockssystem möjliggör perfekt hållande av fuktkänslig mat, så som hamburgare och grillad kyckling. 1-sidigt, 2 i rad 2 våningar.

Prince Castle

DHB4PT20BCE-B

Prince Castle Dedicated Holding Bins (DHB) tillhandahåller den kapacitet som krävs för stora foodservice-verksamheter. Samtidigt är den energieffektiv. Ytterväggar i rostfritt stål och försedd med digitalt styrsystem för exakt temperaturkontroll av värmaren. Rymmer totalt åtta lådor. Justerbar övre och nedre värmare ger maximal flexibilitet. Reli-A-Temp© infraröd värmeteknik sprider värmen jämnt över hela mathållningsområdet och gör till att maten hålls vid önskad temperatur. Justerbar temperatur för varje värmezon: över- och undervärmarintervall: 65° till 127°C. Unikt pannlockssystem möjliggör perfekt hållande av fuktkänslig mat, så som hamburgare och grillad kyckling. 1-sidigt, 2 i rad 4 våningar.

Server

FSPW-SS

Ostvärmare Server FSPW-SS med pump och innerkantin.

Hatco

TMS-1

Salamander från Hatco

Fastfoodvärmerier  

Snabbmatsrestauranger använder ofta en rad olika värmerier för att kunna varmhålla produkterna mellan tillverkning och servering. Här finns hamburgervärmerier, pommesvärmerier, kycklingvärmerier och ostvärmerier.  

 

Vattenbad 

Vattenbadet är ett klassiskt värmeri som lämpar sig utmärkt för att varmhålla mat i kantiner. Med vattenbadet värmer man upp vattnet som sedan värmer kantinerna där maten ligger.