Filterkaffebryggare Bunn ICBA

Bunn ICBA är den filterkaffebryggare som sätter den nya standarden inom batchbryggning!
Med en stilren och genomtänkt design med rundade hörn gör ICBA passande för display samtidigt som det förenklar rengöringen av maskinen. Bryggaren är tillverkad i rostfritt stål, vilket gör att den passar i de flesta miljöer. Menyn i den digitala displayen är flerspråkig och du kan enkelt följa bryggprocessen och vilka recept och volymer som bryggs. Du kan enkelt programmera nya recept via USB-ingång. Recept kan också skapas från färdiga mallar genom bryggknapparna.
Spraymunstycket är försett med 17 stycken hål för att garantera en optimal och jämn extrahering vid bryggning. Den digitala temperaturkontrollen säkerställer att bryggkaffet alltid håller rätt temperatur och det inbyggda räkneverket håller reda på hur mycket kaffe som bryggs.

Bryggarens energisparläge minskar temperaturen i tanken när enheten inte används. Bland tillvalen finns hetvattentapp för att göra te samt elektroniskt trattlås för att förhindra borttagning av filterhållaren under bryggning. Ett populärt tillval när filterkaffebryggaren ska placeras i en miljö för självservering.

Filterkaffebryggare

Specifikationer

Storlek: B259 x D561 x H681 mm

Vikt: 21 kg

Kapacitet: 141 kaffe/ timme

El: 220-240V, 2,4-2,9 kw, 1 fas

Specifikation: ICBA

Rengöringspulver: Multerent

Kontakta en säljare