Korv – servicehandelns lönsamma och omväxlande maträtt

I dagarna, den 12 mars, firade vi Alla Korvars Dag, en dag för att hylla korvens betydelse i vår matkultur. För gatukök, bensinstationer och servicehandeln är korv en väldigt bra produkt då den tillagas snabbt och är omåttligt populär.

Läs mer

Istyper

Is kommer i många former, och varje typ fyller en viktig funktion. Från långsamt smältande gourmet-is till mjuka nugget-bitar – här går vi igenom de vanligaste isbitarna,

Läs mer

Kolsyrelarm

Att ha ett kolsyrelarm installerat i restaurangköket är en avgörande säkerhetsåtgärd som kan rädda liv. Koldioxid, som ofta används i dryckeshantering, är både lukt- och färglös och kan snabbt nå farliga nivåer utan att det märks.

Läs mer

Professionella ugnar

Här berättar vi mer om de olika typerna av professionella ugnar: kombiugn, bakugn, bakeoffugn och snabbugn.

Läs mer

Mjukglass – Låga kostnader, höga vinster

Har du funderat på att lägga till mjukglass i ditt sortiment? Det är inte bara en kundfavorit, utan också en lönsam och enkel investering.

Läs mer

Öppen fritös vs. tryckfritös - vad är skillnaden?

Lär dig mer om båda typerna av fritös och vad som skiljer dem åt.

Läs mer

Taylor 736 rengöringsinstruktion

Här har vi samlat rengöringsinstruktioner för dig som har en Taylor 736 mjukglassmaskin.

Läs mer

Ordlista - ett lexikon för storköksutrustning

Pommesdispenser, rullgrill och snabbugn? Här benar vi ut begreppen!

Läs mer

Henny Penny FAQ

Här besvarar vi de vanligaste frågorna kopplat till fritöser från Henny Penny.

Läs mer