Grill

En restauranggrill möjliggör för restauranger att grilla inomhus. Till skillnad från stekbord är grillarna i regel försedda med ett grillgaller vilket ger de karaktäristiska grillränderna. Det finns många typer av restauranggrillar, till exempel bandgrill med värme både från ovan och undersidan. Många restauranggrillar har jämn hetta och god temperaturkontroll.

Visvardis

Elektrisk grill GE 270CAT

30 416 kr
  • 2 separata tillagningszoner
  • 1 energiregulator per zon
  • Exakt temperaturjustering

Visvardis

Elektrisk grill GE 370CAT

37 224 kr
  • 3 separata tillagningszoner
  • 1 energiregulator per zon
  • Exakt temperaturjustering

Nieco

Restauranggrill MV62C

  • BroilVection®-teknik
  • Automatisk matare
  • Användarvänlig, programmerbar pekskärm
  • Utformad för att passa mindre utrymmen

Nieco

Restauranggrill MV74

335 339 kr
  • BroilVection®-teknik
  • Dubbla bälten
  • Automatisk matare
  • Användarvänlig, programmerbar pekskärm

Bandgrill

Bandgrillen är framtagen för att grilla stora mängder mat väldigt fort. Bandgrillen är vanlig på hamburgerrestauranger som har hög efterfrågan och vill kunna tillaga riktigt många kött per timme.

Lavastensgrill

En lavastensgrill är en grill för inomhusbruk. Lavastensgrillen är den vanligaste typen av restauranggrill och finns i många utföranden. Både el- och gasversioner är vanligt förekommande. En annan benämning på lavastensgrill är charbroiler.

Sammanfattningsvis ger både bandgrillen och lavastensgrillen de eftertraktade grillränderna, men med lite olika tillvägagångsätt.