Multeral kaffe

Multeral älskar kaffe! Sedan ett par år tillbaka har vi haft glädjen att kunna erbjuda några av de absolut starkaste varumärkena på kaffemarknaden. Professionell kaffeutrustning helt enkelt! 

Kaffelösningar

Multerals kaffelösningar består i huvudsak av två typer av kaffemaskiner, helautomatiska och filterkaffemaskiner. Många av våra kunder är stora aktörer inom restaurang- och servicehandeln som ställer höga krav på kapacitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.

Helautomatiska kaffemaskiner 

Helautomatiska kaffemaskiner är användarvänliga och kan snabbt och enkelt tillverka flera olika typer av kaffe. Många kaffemaskiner går att komplettera med smaktillsatser så att maskinen kan göra exempelvis en caffe latte med smak av vanilj. Vissa maskiner med mjölkfunktion kan också kompletteras med en enhet att ha chokladpulver i, på så vis kan maskinen göra chokladmjölk. Spana gärna in Thermoplans helautomatiska kaffemaskiner som ger ett mjölkskum i baristakvalitet!

Filterkaffemaskiner

Bryggkaffe är en av de starkaste trenderna vi ser på kaffemarknaden just nu, och det är inte så konstigt. Det klassiska kaffet uppskattas av många. Som restaurangägare finns det flera fördelar med att tillhandahålla bryggkaffe, först och främst så går det otroligt snabbt att servera eftersom det är färdigt i termos. Termosen är dessutom lätt att placera ut på lämplig plats, och många bryggare kräver ingen vattenanslutning. Hög och jämn kvalitet säkerställs genom färdiginställda recept som är mycket enkla att hantera av personal. Vidare erbjuder bryggkaffet mycket god kapacitet i förhållande till sitt fotavtryck. Utrustningen tar väldigt lite plats men kan samtidigt producera väldigt många koppar kaffe. Vi saluför bland annat produkter från amerikanska Bunn som tillverkar högkvalitativa kaffebryggare, kaffekvarnar och termosar.

Service

Vi har ett rikstäckande servicenät med kaffetekniker som är verksamma i hela landet. Med gedigen kunskap och verklig passion för perfekt kaffe ser de till att utrustningen alltid fungerar optimalt. Förutom att vara behjälpliga vid installation kan serviceteknikern också underhålla och serva utrustningen.

Serviceavtal

De allra flesta av våra kaffelösningar går att kombinera med ett serviceavtal. Vi erbjuder serviceavtal på alla maskiner från Thermoplan och många av bryggkaffelösningarna från Bunn.

Försäljning

019-30 86 30

info@multeral.se

Service

 010-78 814 50

servicekaffe@multeral.se