Om oss

Välkommen till Multeral. Vi utrustar det professionella köket. Och det har vi gjort i mer än 30 år nu. Bland våra kunder hittar du flera av världens starkaste varumärken inom både snabbmats- och restaurangbranschen. Men vi har även flera uppdragsgivare inom den offentliga sidans skolkök, daghem och kommuner.

Lyxkrog, fastfood eller storkök – med ett av marknadens bredaste sortiment och en serviceavdelning som täcker hela landet levererar vi det du kräver av ditt kök. Och lite till. Det vågar vi lova.

Miljö- och kvalitetspolicy

Multeral Restaurangutrustning i Sverige AB arbetar rikstäckande med försäljning och service av storköksutrustning. Affärsmässig helhetssyn skall stödja utvecklingen av företaget och dess medarbetare.

Kompetens, engagemang och personligt ansvar hos varje medarbetare är grunden för att vi med vårt breda sortiment kan erbjuda våra kunder specialanpassade och skräddarsydda lösningar och i samarbete med våra beställare främja att kvalitets- och miljöarbetet ständigt förbättras och utvecklas.

Genom att

  • Tillse att kundernas krav uppfylls
  • Undvika onödiga transporter
  • Öka återanvändning genom reparation och försäljning av begagnade maskiner
  • Utbyta miljöfarliga kemikalier, rengöringsmedel mot mindre miljöfarliga
  • Tillämpa förbyggande åtgärder för att förhindra föroreningar
  • Ha kompetens nog att vägleda kunder till energisnål utrustning
  • Ständigt följa gällande lagar och andra krav vi berörs av

Kvalité

Multeral Restaurangutrustning i Sverige AB skall uppfattas som ett seriöst företag som tillhandahåller produkter och tjänster som väl motsvarar kundernas behov och förväntningar. Varje leverans skall ske i rätt tid till konkurrenskraftigt pris samt vara en bra referens.

Detta ska vi klara med affärsmässig helhetssyn, pålitlig teknik och hög ambitionsnivå. Tillsammans med våra kunder och leverantörer ska vi verka för ett aktivt kvalitetsarbete. Vårt kvalitetsarbete skall stödja utvecklingen av företaget och dess medarbetare. Kompetens, engagemang och personligt ansvar hos varje medarbetare är grunden för den totala kvaliteten.

Mål

Noll fel skall eftersträvas genom ständiga förbättringar av vårt sätt att arbeta. Vi ska byta leverantörer om detta är kvalitetsmotiverat och ekonomiskt rimligt.

Historia

Restaurangutrustning AB (RUAB) grundades 1983 i Örebro och har sedan dess varit verksamma inom både restaurang- och fastfood-marknaden i Sverige. År 2015 förvärvades Multeral AB och då namnändrades RUAB till Multeral Restaurangutrustning AB. Multeral Restaurangutrustning AB har en stor bredd i sortiment och kunder. Vi levererar storköksutrustning både till restauranger, storkök och dagligvarukedjor. I kundskaran finns även offentliga kunder som kommuner i Örebro, Katrineholm, Södertälje. Företaget har ca 15 anställda och kontor i Örebro, Stockholm och Uppsala.

Multeral bildades i Stockholm på 70-talet och var från början ett renodlat serviceföretag för storkök. Idag är Multeral huvudleverantör på service och underhåll till stora kedjeföretag som McDonald’s, Burger King, MAX, Pizza Hut m.fl.  Multeral har en kompetent servicekår bestående av 15-tal egna tekniker verksamma i Stockholm. I övriga landet sköts servicen genom ett samarbete med externa servicefirmor som styrs och utbildas genom Multeral Service AB:s försorg. Företaget har ca 50 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Trots att Restaurangutrustning AB utvecklats genom åren har Lasse Löfgrens motto att ”leverera kundanpassade lösningar” bestått som en grundpelare bland alla medarbetare. Familjekänslan lever vidare och har tillsammans med våra trogna kunder givit företaget dess stora framgång.

Våra varumärken

Multeral Restaurangutrustning AB har produkter från bla nedanstående varumärken. Nya varumärken läggs till löpande och vi leverera kundanpassade lösningar från alla världsledande leverantörer. Vi tar hem det kunden önskar! Kontakta oss!