Snabbmat

Multeral bildades i Stockholm på 1980-talet och har utfört service på storköksutrustning sedan dess. Idag erbjuder Multeral service av restaurangutrustning i hela landet. Vi är huvudleverantör av service- och underhållstjänster till stora snabbmatskedjor som McDonald ́s, MAX och Burger King. Bakom snabbmatsservicen står passionerade servicekoordinatorer och en kunnig servicekår. Vi har servicetekniker, kyltekniker och installatörer som är redo att underhålla maskinparken hos alla snabbmatsrestauranger.

Övriga restaurangmarknaden

Även om service hos snabbmatsrestauranger varit Multerals huvudsakliga serviceområde har vi även utfört service på övriga restaurangmarknaden. Till vår hjälp har vi haft experterna på Ekströms Elektroservice. De har omfattande erfarenhet av att arbeta med all typ av restaurangutrustning och kan utföra både service och reparationer. Multeral förvärvade Ekströms Elektroservice år 2020 och det har gett oss oerhört bred kompetens vad gäller service på all typ av storköksutrustning.

Utbytesservice

I samband med förvärvet av Ekströms Elektroservice kan vi nu erbjuda en unik produkt – utbytesservice. Ekströms har under sina verksamma år byggt upp en mångfacetterad maskinpark där i princip alla produkter finns i fler exemplar. Det betyder att du som kund kan teckna ett serviceavtal som innebär att om en maskin slutar fungera byter vi ut den direkt istället för att laga på plats. Det går betydligt mycket fortare och ni slipper ha en tekniker som arbetar ute hos er. När den nya maskinen installerats tas den trasiga med tillbaka till verkstaden och lagas där i lugn och ro. Läs mer om utbytesservice här!

Kaffe

Med utgångspunkt i Stockholm, Örebro, Göteborg och Malmö har Multeral kaffetekniker som är utbildade specifikt för att ta hand om de produkter vi tillhandahåller. Kaffeteknikerna arbetar uteslutande med att utföra service och reparationer av kaffemaskiner. Arbetet fördelas av servicekoordinatorer som schemalägger teknikernas besök.

Kontaktuppgifter till serviceavdelningarna finns här!

”Lyx, men ändå enkelt och okomplicerat. Med det som regel, installerade Multeral ett mycket exklusivt kök i absolut premium-klass.”

Hillenberg, Stockholm. 

TILL PROJEKTET