Skötselråd och utbildningar

Här har vi samlat utbildningsmaterial i olika format och information om våra egna utbildningar. Materialet syftar till att förse er med kunskap om hur ni rengör er restaurangutrustning på ett hygieniskt korrekt vis. Utbildningsmaterialet består främst av pedagogiska filmklipp och instruktionsblad som ska göra det lättare för er att ta hand om er utrustning. Materialet beskriver hur utrustningen bör tas om hand för att undvika driftstopp och behålla högsta möjliga matsäkerhet. Vi uppdaterar sidan löpande i takt med att vi skapar nytt utbildningsmaterial.

Skötselråd

Thermoplan BW4c. Daglig och veckovis rengöringsrutin.

Thermoplan BW4c, Self-service. Daglig och veckovis rengöringsrutin.

Thermoplan BW3, ThermoBlue rengöringsvätska. Daglig rengöringsrutin.

Thermoplan BW3, Thermo Milk rengöringstabletter. Daglig rengöringsrutin.

Thermoplan BW3, utloppsmunstycken och blötläggningsmetoden. Daglig rengöringsrutin.

Thermoplan BW3 – Veckovis rengöringsrutin.

Våra utbildningar

Vi har sedan en tid tillbaka erbjudit utbildningar i djuprengöring och skötsel av BIC, combo- och kaffemaskiner. Utbildningarna är populära och bokas främst av restauranger som vill utbilda sin personalstyrka i underhåll av maskinerna. Under en typisk utbildningsdag lär sig deltagarna om dags, vecko- och månadsunderhåll av BIC- och combomaskin. I de fall där restaurangen har kaffemaskiner från Thermoplan kan skötselgenomgång av dessa ingå.
Vi kan ta emot upp till 15-20 personer under samma dag. Utbildningarna sker i regel i våra lokaler i Tyresö och sträcker sig mellan 08:00-15:00. Vi kan också genomföra utbildningen på plats hos er förutsatt att utrymmet kring maskinen är tillräckligt stort.

BIC-maskin

Combomaskin

Kaffemaskin