Skötselråd och utbildningar!
Här har vi samlat utbildningsmaterial i olika format och information om våra egna utbildningar. Materialet syftar till att förse er med kunskap om hur ni rengör er restaurangutrustning på ett hygieniskt korrekt vis.
Utbildningsmaterial
Utbildningsmaterialet består främst av pedagogiska filmklipp och instruktionsblad som ska göra det lättare för er att ta hand om er utrustning.
Materialet beskriver hur utrustningen bör tas om hand för att undvika driftstopp och behålla högsta möjliga matsäkerhet. Vi uppdaterar sidan löpande i takt med att vi skapar nytt utbildningsmaterial.
Thermoplan BW4c
Daglig och veckovis rengöringsrutin, Thermoplan BW4c
Daglig och veckovis rengöringsrutin, Thermoplan BW4c, Self-service
Thermoplan BW3
Daglig rengöringsrutin, Thermoplan BW3, ThermoBlue rengöringsvätska
Daglig rengöringsrutin, Thermoplan BW3, Thermo Milk rengöringstabletter
Daglig rengöringsrutin, Thermoplan BW3, utloppsmunstycken och blötläggningsmetoden
Veckovis rengöringsrutin – Thermoplan BW3
Våra utbildningar
Vi har sedan en tid tillbaka erbjudit utbildningar i djuprengöring och skötsel av BIC, combo- och kaffemaskiner. Utbildningarna är populära och bokas främst av restauranger som vill utbilda sin personalstyrka i underhåll av maskinerna. Under en typisk utbildningsdag lär sig deltagarna om dags, vecko- och månadsunderhåll av BIC- och combomaskin. I de fall där restaurangen har kaffemaskiner från Thermoplan kan skötselgenomgång av dessa ingå.
Vi kan ta emot upp till 15-20 personer under samma dag. Utbildningarna sker i regel i våra lokaler i Tyresö och sträcker sig mellan 08:00-15:00. Vi kan också genomföra utbildningen på plats hos er förutsatt att utrymmet kring maskinen är tillräckligt stort.
Lär er mer om era maskiner
Vi erbjuder utbildningar av utrustning från Taylor, Thermoplan och Henny Penny. Kontakta oss på service@multeral.se för mer information.