Hamburgerbrödrost

Restauranger har inte sällan ett stort behov av att rosta mycket bröd – snabbt. Det kan till exempel röra sig om hamburgerrestauranger eller kaféer som vill förse sina bröd med en perfekt gyllenbrun yta. Våra brödrostar är avsedda för professionellt bruk och finns i olika utföranden beroende på hur de ska användas. När det gäller hamburgerbröd är det extra viktigt att de rostas. Vid rostningen förseglas nämligen hamburgerbrödets porer, vilket bidrar till att brödet inte absorberar stekfett eller dressing och faller sönder.

Star

QCS3-950H

Holman QCS3-950H är en effektiv brödrost som rostar upp till 950 bröd per timme.

Hatco

TM-10H

Hatco TM-10H är en hamburgerbrödrost som erbjuder flexibiliteten och prestanda att perfekt rosta bröd snabbt –upp till 300 skivor per timme! Den har ett lättladdat ställ med fram och bak laddning. Kommer med 102 mm justerbara ben. Rengöringen är enkel då utmatnings och smulbrickorna är avtagbara.

Antunes

VCT-2

VCT-2 är en väldigt kompakt vertikalbrödrost. Trots sitt lilla fotavtryck rostar den snabbt många hamburgerbröd med en rostningstid på 15 sekunder. Levereras utan belt wraps.

Varianter

Antunes

VCT-2000

Antunes vertikala kontaktbrödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun yta. VCT-2000 har en digital styrenhet, det gör att rostningen kan justeras väldigt exakt efter olika typer av bröd. En inbyggd värmare förser ovansidan av bröden med värme vilket gör att bröden blir genomvarma. Den vertikala brödrosten är populär då den ger hög kapacitet på liten yta. Rosttid 23 sekunder. Bilden visar VCT-2000 tillsammans med Bun Feeder och Butter Wheel

Antunes

VCT-25

Antunes vertikala kontaktbrödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun yta. VCT-25 har en justerbar termostat och kan således ställas in efter olika typer av bröd. På så vis kan alla bröd bli perfekt rostade. Den förinställda rosttiden är 25 sekunder. Den vertikala brödrosten är populär då den ger hög kapacitet på liten yta. Går att utrusta med bunfeeder och butterwheel.

Eftersom att hamburgaren till stor del består av bröd blir rostningen viktigt för matupplevelsen. Genom att brödets snittytor rostas förses brödet med den karaktäristiska krispigheten som ger hamburgaren det där lilla extra.

Innan ni införskaffar en brödrost för hamburgerbröd är det viktigt att ni identifierar ert behov och funderar kring vilka funktioner och tillbehör som kommer underlätta för er verksamhet. Om ni rostar många olika typer av bröd kan det till exempel vara viktigt med justerbar rosttid. Restauranger som rostar väldigt mycket bröd brukar uppskatta tillbehöret bun-feeder och i kök där många av bröden förses med smör innan de rostas brukar butter-wheel vara ett populärt tillbehör!