Nieco

Grunden till National Industrial Equipment Co, eller Nieco som det heter idag, lades i San Fransisco i början på förra seklet. 

På 1960-talet tog Nieco fram sin första automatiska grill, och under 1970-talet expanderade företaget när snabbmatskedjorna visade intresse för Niecos grillar. Sedan dess har Nieco sålt över 60.000 grillar världen över.

Niecogrillen är helautomatisk och förser alla tänkbara råvaror med de karaktäristiska grillränderna och aromen. Det går alldeles utmärkt att grilla kyckling, skaldjur och fisk på Niecos grillar även om de är framtagna med hamburgerkött i åtanke. Om många hamburgerkött ska grillas staplas kötten ovanpå varandra. Grillen matar automatiskt in kötten ett i taget och grillar dem. När de är grillade transporteras de ut på ett band, redo att serveras. Niecogrillarna har oerhört hög kapacitet och kan grilla upp till 500 kött per timme.

”kan grilla upp till 500 kött per timme”

I början av 2000-talet togs BroilVection™-tekniken fram viket är en kombination av grillning och konvektion. Konvektionstekniken tillåter grillen att återanvända överbliven värme. Det förstärker grillens prestanda och sänker energiförbrukningen rejält. Bra för både miljön och plånboken!

MV62

  • Automatisk matning
  • BroilVection™
  • Touchskärm
  • Ett 14″ eller två 7″ band
  • Return flow eller flow through
  • Kompakt design

MV63

  • Automatisk matning
  • BroilVection™
  • Touchskärm
  • Ett 22″ eller två 10″ band
  • Return flow eller flow through

MV74E

  • Automatisk matning
  • BroilVection™
  • Touchskärm
  • Två 13″ band
  • Return flow eller flow through
  • Förprogrammera upp till fem olika tillagningstider för olika livsmedel