Niecogrillen är helautomatisk och förser alla tänkbara råvaror med de karaktäristiska grillränderna och aromen. Det går alldeles utmärkt att grilla kyckling, skaldjur och fisk på Niecos grillar även om de är framtagna med hamburgerkött i åtanke. Om många hamburgerkött ska grillas staplas kötten ovanpå varandra. Grillen matar automatiskt in kötten ett i taget och grillar dem. När de är grillade transporteras de ut på ett band, redo att serveras. Niecogrillarna har oerhört hög kapacitet och kan grilla upp till 500 kött per timme. I början av 2000-talet togs BroilVection™-tekniken fram viket är en kombination av grillning och konvektion. Konvektionstekniken tillåter grillen att återanvända överbliven värme. Det förstärker grillens prestanda och sänker energiförbrukningen rejält.
Nieco
Restauranggrill MV62C
- BroilVection®-teknik
- Automatisk matare
- Användarvänlig, programmerbar pekskärm
- Utformad för att passa mindre utrymmen
Nieco
Restauranggrill MV74
- BroilVection®-teknik
- Dubbla bälten
- Automatisk matare
- Användarvänlig, programmerbar pekskärm