Taylor C606

Klassikern C606 är en combomaskin med många valmöjligheter och hög kapacitet. Maskinen gör milkshakes i fyra olika smaker plus vanilj och mjukglass med fyra olika toppingar!

Milkshake och mjukglass

Milkshakes görs snabbt och enkelt genom att muggen placeras i hållaren. Därefter väljer operatören smak med ett knapptryck. Maskinen blandar och fyller muggen med exakt rätt mängd. Glass serveras med hjälp av ett ergonomiskt handtag där serveringsmängden går att justera. C606 har fyra stycken behållare för topping varav två är uppvärmda och försedda med pump. De andra två är rumstempererade och försedda med lock vilket är lämligt för att förvara exempelvis strössel.

Combomaskinen är lätt att använda

Via touchdisplayen kan operatören enkelt se historik och hitta information om temperaturer och viskositet. Maskinen kan ställas in på flera olika språk. Pastöriseringssystemet säkerställer matsäkerheten genom daglig upphettning och avkylning. Djuprengöring är endast nödvändig varannan eller var fjärde vecka. Lampor varnar när glassmix behöver adderas och maskinen försätts i standbyläge om mixen tar slut för att förhindra skador.

Specifikationer

Storlek: B641 x D987 x H1535 mm

Vikt: 370 kg

Antal smaker: 4+1, 1+4

Pump: ja

Pastörisering: ja

Antal fryscylindrar: 2 stycken

Cylindervolym: 6,6 respektive 3,2 liter

Kapacitet: 69 liter per timme

Kylning: vatten- eller luftkyld

El: 3-fas, 380-415v

Installation: på golvet

Kontakta en säljare